Felhívás!

TÁMOGATÓI KORONGOKKAL A TATABÁNYAI MŰJÉGPÁLYA TELJES FELÚJÍTÁSÁÉRT ÉS A TATABÁNYAI JEGES SPORTOKÉRT

Felhívás támogatói korongok vásárlására az „Összefogás a tatabányai jégpályáért és jeges sportokért!” projekt keretén belül

A Tatabányai Petőfi Tömeg és Szabadidősport Egyesület (Tatabányai PTSE) és Tatabánya MJV kitartó és következetes munkájának, a sportolókat jellemző céltudatosságának köszönhetően 2020 őszén megkezdte a jégpálya rekonstrukciós munkák második ütemét. 2021 szezonkezdetre el is készült az aktuális ütem. Azonban maradtak hiányosságok, és természetesen a folytatásra is gondolunk, és ehhez keresünk támogatókat, kérünk mindenkit, akinek fontos a tatabányai jeges sportok sorsa, hogy támogatói korongok vásárlásával segítse céljaink elérését!

A Jégpálya számunkra, sportolók és közönségkorcsolyázók számára nemcsak egy épület. A jeges szezonban az otthonunk. Nekünk sportolóknak azon kívül is, hiszen sok nem jeges edzésünknek is ez ad otthont. Eltökélt szándékunk, hogy létrehozzunk Tatabánya és környéke sportolni szándékozó lakosai számára egy méltó sportlétesítményt, amely a jelen és a jövő sportolói és hobbi korcsolyázói számára fejlődés lehetőségét biztosítja. Sok minden megszépült, és sajnos sok mindenre nem maradt forrás. Ezeket szeretnénk pótolni. Hiszen az öltözők berendezés nélkül, a kis pálya kis rolba nélkül, a takarítás takarítógép, a korikölcsönző kori vagy éppen élezőgép nélkül nem igazán jó megoldás. Segítsetek, hogy ne félkész álom legyen a jégpálya. Minden korongot hologramos eredetiséget igazoló jelzéssel láttunk el. Minden koronghoz plusz ajándékot is adunk. Jégpálya belépőt, csapatépítő programot, stb – a korong értékének megfelelően.

A támogatói korong vásárlása adománynak minősül, kérésre igazolást küldünk, amely az adóalap terhére elszámolható.

A támogatói korongok „címletei”:

10.000 bronz

100.000 ezüst

1.000.000 arany

10.000.000 rubin

A választott támogatói korong(ok) ára a Tatabányai PTSE „Együtt a jégpályáért-jégsportokért” alszámlára utalható át, illetve fizethető be.

Számlavezető pénzintézmény: OTP bank Zrt.Bankszámlaszám: 11740009-24118541

Kérjük, a tisztelt támogatói korong vásárlókat, hogy banki átutalással történt vásárlás estén legyenek szívesek egy mailt írni az info@ptse.hu mail címre az utalás megtörténtéről és a mailben a támogatói korong és az igazolás kézbesítése céljából a postázási címet küldeni szíveskedjenek.

Mindenki, aki támogatásával hozzájárul a 2021 novemberi nyitás és a további felújítás jövőbeni alapjához, bekerül az ” Korongok a tatabányai jégpályáért és jeges sportokért ” elnevezésű albumba és felkerül a „támogatói falra”, amelyet folyamatosan vezetünk és a felújított épület ünnepélyes átadásakor hozunk nyilvánosságra.

A Támogatói korong vásárlás dokumentálása a Támogatói korong regisztrációs listán történik, a hozzájárulók nevével és a befizetett összeg feltüntetésével együtt, amely az átláthatóság jegyében mindenki számára hozzáférhető lesz az egyesületünk honlapján. Mindazok számára, akik nem szeretnének szerepelni a nyilvános listán, egyesületünk természetesen biztosítja az anonimitást. Az egyesület az ide vonatkozó jogszabályoknak megfelelően adja ki a befizetésről szóló igazolást.

Személyes érdeklődés és a támogatói korong készpénzzel történő vásárlás lehetősége, telefonon előzetes időpont egyeztetés alapján az egyesület irodájában: 2800 Tatabánya Köztársaság út – Jubileum park

Miért csináljuk? Mert mi a Tatabányai PTSE-nél hiszünk abban, hogy Tatabánya és lakói megérdemelnek egy olyan sportlétesítményt, amelyet nem csak álmunkban láthatunk, hanem terveken is, és talán hamarosan a valóságban is. Amely tervek egy része már meg is valósult. És hiszünk abban, hogy sokaknak fontos, hogy a jeges sportoknak méltó, minden évben sok-sok aktív hónapot adó létesítményt tudjunk építeni.

Miért csináljuk? Mert mi a Tatabányai PTSE-nél hiszünk abban, hogy Tatabánya és lakói megérdemelnek egy olyan sportlétesítményt, amelyet nem csak álmunkban láthatunk, hanem terveken is, és talán hamarosan a valóságban is. Amely tervek egy része már meg is valósult. És hiszünk abban, hogy sokaknak fontos, hogy a jeges sportoknak méltó, minden évben sok-sok aktív hónapot adó létesítményt tudjunk építeni.

Tudjuk, hisszük, hogy ez nem csak egy utópia. Hiszünk, hogy a részesei lesztek a sikerünknek, a pályánknak, a tatabányai jeges sportoknak. Hisszük, hogy nem csak nekünk fontos. Hiszünk az álmainkban. Hiszünk a közös sikerben. Hiszünk bennetek!