Pályázat a turistaházba

Erdei Iskola, osztálykirándulás a Vértes hegységben

Pihenjen meg a CSÁKÁNYOSPUSZTAI TURISTAHÁZBAN, ill. FAHÁZAKban

A kirándulók és diákok körében népszerű Csákányospusztai turistaház és altábor az országos Kék túra útvonalán, a Vértes-hegységben található. A szakrális Mária-út egyik állomása.

A helyi és környékbeli iskolák előszeretettel tartják erdei iskolájukat kőházunkban, osztálykirándulásaikat faházainkban. Turistaházunkban felszerelt konyhával, ebédlővel és fürdőszobákkal biztosítjuk a kényelmüket. A 10, 10, 8 és 6 ágyas szobáinkban összesen 34 fő tud kényelmesen aludni. Az ebédlőben, ami közösségi helyiségnek is használható TV, CD-s rádió, dvd lejátszó, darts, sakk használható.

4 darab különálló faházunkban 32 fő elszállásolására van lehetőség. Itt egy külön faházban van lehetőség a tisztálkodásra és közös rendezvények megtartására. Minden szobában ágynemű áll a vendégek rendelkezésére.

A házak körül illetve a környéken szabadban gyerekek és felnőttek egyaránt játszathatnak, íjászkodhatnak, bográcsozhatnak vagy kirándulhatnak (Mária-szakadék, Béla forrás, Árpád-kori templomrom stb). Gondnokunk vadász, előadást tarthat a vadászat rejtelmeiről, kirándulni viheti a csoportot – akár éjszakai túrára is van lehetőség!

Mind a turistaházban, mind a faházakban céges rendezvények, születésnap, legénybúcsú, disznóölés lebonyolítására is van lehetőség.

A házak megközelíthetőek gépkocsival az 1-es főúton a Birka Csárdától 1 km-re (Szárliget magasságában). Vonattal Szárliget vasútállomástól 3 km-es gyalogút a kék jelzésen. OTP Széchenyi Pihenőkártya Elfogadóhely 

Megrendelés, felvilágosítás:

Petőfi Tömeg- és Szabadidősport Egyesület

2800 Tatabánya, Köztársaság út., Jubileum park,

34/311-151; 70/396-5326; info@ptse.hu