Hírek

SEGÍTSÉGETEKET KÉRJÜK!!!!

A PTSE 2012-ben megújult jégkorongszakosztályának, a Polipoknak utánpótlás korú csapatai az ismert nehézségek ellenére is részt vesznek a korosztályos bajnokságokban.
Emiatt az egyesület vezetése az önkormányzat támogatásával elhatározta, hogy megvalósítja a nagy álmot, a fedett tatabányai műjégpályát. Ehhez a TAO pályázat keretében szerezte meg az anyagi hátteret.
Jelenleg már rendelkezésre állnak a tervek, a hatósági engedélyek, az önkormányzati jóváhagyás és a megvalósítási költségének nagy része is, de ez még NEM ELEGENDŐ!

Kérünk elsősorban TAO befizetési kötelezettséggel rendelkező vállalkozásokat, de minden segítőkész és segíteni tudó a jégkorongot, korcsolyát és más jeges sportot kedvelő, vagy csak a gyermekek sportos szórakoztatását támogató személyt, hogy segítsen abban hogy az álmunk megvalósulhasson a jégpályánk fedetté válhasson.
Köszönettel
További részletes információt
info@ptse.hu, 34 311-151, 06703965527 biztosítunk.

 

Tisztelt Asszonyom/Uram!  

A Petőfi Tömeg- és Szabadidősport Egyesület 2014. január 25-én, szombaton, 9 órától U10 jégkorong tornát rendez, amely a korosztály magyar nemzeti bajnokságának egyik állomása.

A rendezvényre tisztelettel meghívjuk Önt és kedves családját.

 Helye: Tatabánya Városi Műjégpálya, Vágóhíd u.

Hajrá Tatabányai Polipok!

 

Tisztelettel:

Németh Péter

PTSE elnök

 

Kedves Látogatónk!

Egyesületünk 2013. október 25-én megtartotta a jégkorong szakosztályunk szezonnyitó ünnepségét.  

A Petőfi Tömeg-és Szabadidősport Egyesület elnöke, Németh Péter beszéddel nyitotta a rendezvényt, majd a csapat edzője, Horváth Zoltán is biztatta a gyerekek és a szülőket a folytatásra.

 

A tatabányai jégkorong csapat a Polipok, 20 év után, tavaly szerveződött újjá és idén is folytatja az elképzelésit, az utánpótlás neveléséről. Szeretnénk, ha ez a nagyszerű sport itt a városunkban is virágozna és a gyerekek jobban megismernék ezt a sportágat. Egyesületünk elkezdte a pálya befedésének szervezését. Miután ez bekövetkezett, a csapat is hosszabb ideig tudja majd húzni a szezont, illetve az esős időszakok sem okozhatnak majd problémát.

 

Az értekezleten a szülők is felszólalhattak és elmondhatták véleményeiket illetve tanácsaikat a jövőre nézve.

 

Természetesen folyamatosan várjuk a gyerekek jelentkezését, akik elmúltak 6 évesek és tudnak valamilyen szinten korcsolyázni.

 

– Harcoljunk együtt az egészségért és a jókedvért!

 

 

DECEMBER 7 /vasárnap/

Mikulás túra Csákányospusztára. Találkozunk az 5-ös autóbusz felsőgallai végállomásánál 10.00 órakor. Ezzel a túrával zárjuk a 2013-as esztendőt.

 

Tatabánya, 2013. július 1.                       Szeretettel várunk mindenkit túráinkon!

Természetjárók félévi túraprogramja

PETŐFI TÖMEG- ÉS SZABADIDŐSPORT EGYESÜLET
TERMÉSZETJÁRÓ NYUGDÍJAS CSOPORTJA
2013. II. FÉLÉVI TÚRAPROGRAMJA

Május 1 kupa

Galla Trade a címvédő a Tavaszünneplő – Május 1 kupán A rekkenő hőségben tíz csapat küzdött meg egymással egyesületünk hagyományőrző rendezvényén, a Jubileum Parkban. A döntőt a Galla Trade csapata játszotta a Vipinfo ellen. A kispályás labdarúgó tornát és így a vándorkupát a Galla Trade nyerte, második a Vipinfo csapata, harmadik az Unitraffic lett. A legjobb kapus címet Turcsányi Tibor (Unitraffic) érdemelte ki, a legtöbb gólt pedig: Bondár István (Vipinfo) lőtte a kapuba. A vándorkupát három alkalommal elnyerő csapata megtarthatja azt. A rendezvényen a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Tatabányai Járási Hivatal Járási Népegészségügyi Intézete testzsír és vérnyomás mérést végzett, valamint tájékoztatót tartottak az érdeklődőknek az egészséges táplálkozásról.

Jégkorong csapat évadzáró bulija!

TRÓGEREK NYERTÉK A TÉLI KUPÁT!

Véget ért Dózsakertben a16 hétvégén keresztül tartó teremlabdarúgó torna

E hétvégén a döntőkkel zárult a Petőfi Tömeg- és Szabadidősport Egyesület által szervezett 2013-as Téli Kupa Terem-labdarúgó Bajnokság. A benevezett 21 csapat közül döntőt a Coloplast játszotta Trógerek csapata ellen, amelyet utóbbi 5-0-ra nyert, megszerezve ezzel az első helyezést. Második a Coloplast csapata lett, harmadik helyezett pedig az OMV.

A Dózsakerti Sportcsarnokban összesen 110 mérkőzést játszottak le, 16 hétvége alatt. Ez alatt az idő alatt 595 labda talált bele a kapuba, melyből 27 gólt Nitti Krisztián lőtt (Trógerek). Ezzel az eredménnyel gólkirályi címet érdemelt ki. A legjobb kapus Gebei Géza, Coloplast játékos.

Jöttek, csúsztak, nyertek!

SZÁNKÓVERSENY- Csákányospusztán két szombaton versenyezhettek a ródlizók

Sajtóközlemény 2013. január 29.

A hólapátolás mellett kellemes élményeket is okozott is a nagy havazás. Január 19-én és 26-án szombaton a Petőfi Tömeg-és Szabadidősport Egyesület szánkóversenyt rendezett a csákányosi dombon. Sok család kilátogatott, közel százan regisztráltak a szervezőknél. A rendezők mindenkinek köszönik a részvételt, külön azoknak, akik mindkét szombaton megjelentek és örömmel versenyeztek.

A végeredmény (nevek sorrendje: a korosztályok követik egymást):

I. helyezettek: Halász Naomi, Újszászi Anna, Payer László, Makai György, Nánási Marika

II. helyezettek: Horváth Ákos, Bereznai Csenge, Kotz Emese, Makai Attila, Smudla Kata

III. helyezettek: Cserge Milán, Smrtyka Rebeka, Halász Debora, Várhegyi Emese, Papp Sándor

Különdíjas: Gammer Dávid snowboardos induló

A legjobb időt csúszókat január 31-én –csütörtökön- 16 órakor jutalmazzák meg a Jubileum Parki Sportszékház, első emeleti tanácstermében.

A díjátadóra minden nyertest és résztvevőt szeretettel vár az egyesület!

Mikulás túra

MIKULÁS TÚRA SOK SOK KÖSZÖNETTEL

 

A Tatabányai Volán SE Természetjáró Szakosztálya hosszú évek óta mindig kiemelt túrának tekinti a Mikulás Túrát. Ennek megfelelően hagyománnyá vált már,hogy Tatáról és Tatabányáról is indít egy-egy Mikulás által vezetett autóbuszt Csákányospusztára, ahol a Tatabányai Városi Szabadidősport Szövetség és a Vulkán SE természetbarát szakosztály rendez túrát és csomagosztást. Így aztán idén közel hétszáz Mikulás csomag talált gazdára,közöttük a volános természetjárók aprajával, és felnőtteivel.

Meglepődtek a kicsik ,amikor négy /!/ Mikulással is találkoztak a PTSE altáboránál, ahol remek forró tea is melegítette a turistákat. Az alkalmi színpadon szerepelhettek is a gyerekek némi plusz ajándék szaloncukorért, csomagért.

Nagyon sokan választották a kék kocka turista jelzést, hiszen a havas erdő és út külön élményt jelentett.

Köszönet minden rendezőnek és Mikulásnak a nagy munkáért!

A volános szakosztály két autóbusza a túra után Tatára , Tatbányára és Oroszlányba haza is vitte a túrázó családokat, melyeknek minden tagja a túra élménye mellett Mikulás csomaggal is gazdagodott.

 

Horváth Zoltán

volános szakosztálytag