Gratulálunk a Curling szakosztályunk sikereihez!

A curling szezon is lezárult. Hivatalosan a 2022. június 10-i díjátadó gálával. Amelyen az Ifi OB-n való sikeres szereplésünk mellett a tatabányai curling lelkének is számító Rozgonyi Gergely sikereit megünnepelni mentünk. Gergő lelkesedése és nem utolsó sorban hatalmas teherbírása meghozta a gyümölcsét.

Bár nagyon fiatal curling csapat vagyunk, és még igencsak az út elején, de már részt vettünk felnőtt vegyes páros OB-n, ahol a papírformának megfelelően nem mi nyertünk, viszont loptunk endeket a több éve játszó párosoktól. Ráadásul a párosok a verseny után még inkább elhatározták, hogy ezt a sportot Tatabányán a lehető legmagasabb szintre kell juttatni. Az IFI OB-kon csapat és vegyes páros versenyeken indultunk. Itt a fiúk 5-ik helyen zártak, míg a lányok ezüst érmesek lettek. A vegyes párosok versenyén pedig egy ezüst és egy bronz éremmel végeztünk.

A hazai curling eredmények mellett Rozgonyi Gergely a kerekesszékes vegyes párossal VB-n is járt ebben a szezonban. Ott az ezüst érmet sikerült elhozniuk. Ami egy sporttörténelmi jelentőségű siker. Ezért a sikerért (is) Gergőt a Magyar Curling Szövetség az Év edzője díjjal tüntette ki. Gratulálunk neki, és bízunk benne, hogy a varázslatot tovább viszi.

Köszönjük minden sportolónknak az egész éves munkáját, lelkesedését és azt, hogy összetartó, egymást támogató csapatként éltük meg ezt a szezont. Köszönjük a feláldozott szabadidőket, a családjaik türelmét.

Nem szeretnénk senkit kihagyni, ezért nincs név szerinti felsorolás, de Moravcsik- Fecskés Orsolyának külön is köszönjük a VB alatti segítségét. Ferenci Miklósnak a jégkészítéseket. A PTSE-nek a forralt bort ? És természetesen mindenkinek hatalmas ölelés! Jó pihenést, a saját szezonzárón találkozunk ?

A videó pedig az MCSZ díjátadó után készült a Magyar Sportok Házában ?